Табели производство

Производство на табели, букви, значки, плакети на месинг, хром и стъкло.

Производство на табели, букви, значки, плакети на месинг, хром и стъкло.

График 55 има повече от 40 годишен опит и традиции в производството на метални ецвани (гравирани) и лазерно рязани табели. Подходящи са, както за интериорна (вътрешна употреба), така и за екстериорна (външна употреба).

С високото качество на продуктите си и коректността си, фирмата е завоювала престижно място в бранша и многобройни клиенти.

Произвеждат се изделия от месинг, хром, алуминий, неръждаема стомана, от стъкло и метал  – фирмени табели, информационни табла, табелки ситопечат, за фасади на сгради и държавна администрация, индустриални табели, ляти и обемни букви, гербове, стойки за знамена, плакети и наградни материали, надписи за купи,  значки и баджове,  семейни табелки за врати и пощенски кутии, медальони за домашни любимци и др.

График 55 е производител на луксозни табели за хотели, банки, офиси, адвокатски кантори, ресторанти, молове, сгради и кооперации, супермаркети и магазини, болници, поликлиники и лекарски кабинети. При нас можете да направите поръчка на табели за апартамент, жилищен блок или кооперация, табели за входна врата. Изработваме информационни табла за бизнес сгради, банки и офиси.

Високото качество на материалите, които използваме, прецизната обработка и луксозният им външен вид ги правят предпочитани от държавни институции, рекламни агенции и частни лица. Ако желаете, График55 може да извърши за Вас професионален и бърз монтаж на място на поръчаните изделия или доставка до центъра на София (след предварителна уговорка).

Производственият процес е създаден за директно обслужване нуждите на държавни институции и учреждения, обществени заведения, частни клиенти.

График55 работи непрекъснато и в тясно сътрудничество и като подизпълнител на фирми и рекламни агенции за изработка на табели. Моля, разгледайте галериите  със снимки на нашите продукти.

Ако за Вас е важно качеството, бързо финализиране на поръчката и прецизността на изпълнението, не се колебайте да ни потърсите по всяко време. Ако имате идея, но не знаете как да я реализирате, свържете се с нас. Моля, вижте на страницата контакти.

Позвънете или напишете email сега, за да изпълним Вашата поръчка възможно най-бързо.